Selecteer een pagina

ABOUT

sixcowsconcepts is freelancer Marc Oelrich-Winkelaar (1969). Marc deed de studie ‘Audiovisuele Media’ aan de faculteit ‘Beeld en Mediatechnologie’ van de ‘Hogeschool voor de Kunsten Utrecht’ in samenwerking met de ‘Universiteit Utrecht’. Het creëren, produceren, beheersen en controleren van de geschapen en gecontroleerde werkelijkheid bij televisie en de psyche van de mens hierin, beslaat in het kort de inhoud van de studie.

In 1994 studeerde hij af op het onderwerp ‘emotie-televisie’, mede naar aanleiding van zijn werk voor ‘All you need is love’. Marc deed tv-producties in binnen- en buitenland, waaronder ‘Staatsloterijshow’, ‘Die Surpriseshow’,Nur die Liebe zahlt’ en ‘Te land, ter zee en in de lucht’.

Een kleine greep uit de vele televisieprogramma’s die Marc tot expert maakte in het oproepen, sturen en beheersen van emoties van presentatoren, gasten en publiek. Momenteel stuurt hij nog steeds mensen aan bij televisieopnamen.

Voornamelijk werkt Marc nu als creative-director voor verschillende organisaties die zijn creatieve expertise met emotie willen benutten voor de optimalisering van hun product.

[modula id=”82″]