Selecteer een pagina

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

QI

IMG_0085

IMG_1352

23-09-2011 002

Televisie

Opnameleiding
Opnameleiding of floormanagement is een belangrijke schakel tussen regie, redactie, presentatie, cameramensen, artiesten en productie. De opnameleider of floormanager zorgt voor het goed en vlot verlopen van de opnamen of evenementenshow, de coaching van presentatoren en de bewaking van het script op de studiovloer.

Door deze leiding worden de gebeurtenissen in de studio gestuurd en geoptimaliseerd. Naast leiding geven aan de opnamen en showopvoering zijn alertheid, concentratie, flexibiliteit en creativiteit een must.

sixcows-opnameleiding staat bekend om vakbekwaamheid in combinatie met een positieve energie, plezier en een leuke sfeer op de werkvloer. Het creëren van een relaxte, duidelijke en goede werksfeer is een belangrijk onderdeel van het af te leveren product.

Uiteenlopende televisieproducenten en organisatoren van evenementen schakelen sixcows-opnameleiding in: van grote publieksshows en live amusement tot en met infotainment en manifestaties van bedrijven.

background
sixcows-opnameleiding is freelancer Marc Oelrich-Winkelaar.

Marc werkte vanaf 1992 voor verschillende televisieproducties als producer in binnen- en buitenland. Van kleine tot grote producties zoals bijvoorbeeld ‘de Staatsloterijshow’, ‘Spuiten&Slikken’, ‘All You Need is Love’, ‘Surprise Show’, ‘GayGames Amsterdam’, ‘Opening Champions League’, ‘de Nationale testen’ tot ‘Te Land ter Zee en in de Lucht’.

Na meer dan 10 jaar produceren besloot Marc in 2003 met zijn televisieproducties als uitvoerend producent te stoppen. Het was tijd voor iets anders. Marc begon in 2004 als freelance opnameleider waarbij Marc’s kracht, sturing en unieke interpersoonlijke sensitiviteit, volledig tot zijn recht komt.

Voorbeelden opdrachtgevers