Selecteer een pagina

SIX COWS

Emotie is voorspelbaar, opwekbaar en regisseerbaar. Dat is de visie en het specialisme van sixcowsconcepts. Het gebruikt emotie voor het creëren van voorkeur en keuze van merken, producten en events. Sixcows doet dit voor organisaties die hun publiek of klant willen triggeren, beïnvloeden en binden.

Emotie is nodig, omdat de kale kwaliteit van merken en producten niet langer voldoende is om klanten en relaties écht te raken. Wat nu telt is beleving; intens en puur. Voor deze beleving schept sixcows een gecontroleerde werkelijkheid.

Door mensen te plaatsen in een gecontroleerde werkelijkheid, kan sixcows voor ongeveer 90 procent hun emotie en reactie voorspellen. Alle zintuigen en omgevingselementen spelen een rol: ruimte, licht, geur, temperatuur, kleur… De kracht van emotie is vaak ongekend; sixcows speelt er niet mee, maar gaat er eerlijk en positief mee om. Het optimaliseren van de geschapen emotie is het doel in alle opzichten.

Ook levert sixcows creatieve concepten voor een diversiteit aan doeleinden, van nieuwe bedrijfsnamen tot private interiors concepten voor personen die met hun prive-inrichting hun eigen emotiestatus en die van hun gasten willen sturen. Sixcows leidt voor verschillende bedrijven regelmatig creatieve brainstormsessies om hun productbeleving te optimaliseren en leidt sixcows televisieopnamen op de studiovloer voor nationale TV zenders.